×
Ekonomia 29 korrik 2010
Qeveria e Rusisë miratoi parametrat kryesorë të buxhetit shtetëror për periudhën e viteve 2011-2013, njoftoi në mbledhjen e qeverisë Kryeministri Vladimir Putin.
Afërsisht 10 vjet më parë Bashkimi Evropian inicioi idenë e shtrimit të tubacionit
Investimet në "kapitalin njerëzor" dhe modernizimi janë temat kyçe të mbledhjes së Këshillit për realizimin e projekteve prioritare kombëtare dhe politikën demografike nën drejtimin e Presidentit të Rusisë Dimitri Medvediev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
5
6
8
10
11
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
28
30
31