×
Ekonomia 28 korrik 2010
Gazsjellësi "Nord Stream" doli tashmë në bregdetin rus. Kompania Nord Stream shtroi tashmë nëpër fundin e detit dhe nxorri në stere tubacionin e parë të gazsjellësit në Gjirin Portovaja të qarkut të Leningradit, njofton Agjencia RIA Lajmet.
Meremetimi rikonstruktues i hidroagregatit të tretë të hidrocentralit Baksanskaja në Republikën e Kabardino-Ballkarisë, i cili u dëmtua rëndë si rezultat i diversionit të paradokohshëm, do të fillojë deri në fund të korrikut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
5
6
8
10
11
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
28
30
31