×
Ekonomia 27 korrik 2010
Presidenti i Rusisë Dimitri Mevdediev miratoi krijimin e Fondit Federal të Rrugëve, njoftoi Zv/kryeministri, Ministri i financave Aleksei Kudrin.
  Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev në mbledhjen e Komisionit për modernizimin e ekonomisë
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev në mbledhjen e Komisionit për modernizimin e ekonomisë, kushtuar fondeve venture, bëri thirrje për krijimin e një baze unike informacioni të projekteve inovative në Federatën Ruse dhe për përpunimin e sistemit të tyre logjistik.
British Petroleum (BP) komfirmoi se Drejtuesi i kompanisë Toni Hejvord (Tony Hayward) do të largohet nga posti i vet. Më 1 tetor vendin e tij do ta zerë Robert Dadli (Robert Dudley) - ish kreu i ndërmarrjes së përbashkët ruso-britanike TNK-BP.
Mbledhja e Komisionit për modernizimin dhe zhvillimin teknologjik të ekonomisë do të mbahet sot nga Presidenti Dimitri Medvediev. Planifikohet diskutimi në të i problemeve që kanë të bëjnë me tregun e  investimet kapitale venture, tendencat botërore dhe praktikën ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
5
6
8
10
11
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
28
30
31