×
Ekonomia 22 korrik 2010
Moldavia shprehet e gatshme të rreptësojë kontrollin ndaj cilësisë së verës që eksportohet në Rusi, deklaroi Ministri i ekonomisë i këtij vendi Valeriu Lazer.
Presidenti i SHBA Barak Obama nënshkroi projekt ligjin mbi reformimin e sistemit financiar të SHBA, njofton Agjencia Associated Press.
Rusia dhe SHBA arritën në marrëveshje për zhvillimin e bashkëpunimit afatgjatë në sferën energjetike.
Vendet evropiane filluan të zëvendësojnë Bjellorusinë në sferën e furnizimit të Rusisë me produkte ushqimore, njoftoi Drejtori administrator i Lidhjes së prodhuesve të qumështit të Rusisë Vladimir Llabinov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
5
6
8
10
11
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
28
30
31