×
Ekonomia 16 korrik 2010
Evropës mund ti kërcënohet "për shumë vite me radhë një zhvillim mjaft i dobët ekonomik", deklaroi për kanalin informativ televiziv "France-24" Kreu i Fondit Monetar Ndërkombëtar Diminique Strauss-Kahn.
Vapa e paparë, e cila u vendos praktikisht në gjithë territorin e Rusisë, çoi në  rritjen e theksuar të çmimeve të grurit në tregjet botërore.
Avtovaz dhe aleanca "Renault-Nissan" që nga viti 2012 do të fillojnë të prodhojnë mbi bazë platforme të përbashkët deri në 300 mijë makina të lehta në vit.
Furnizimet e mishit të pulës nga SHBA në tregun rus do të rifillojnë në shtator. Për këtë i njoftoi Agjencisë "Interfax" Kryemjeku sanitar i Rusisë Genadi Onishenko.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
5
6
8
10
11
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
28
30
31