×
Ekonomia 15 korrik 2010
Niveli i lartë i bashkëpunimit midis Rusisë dhe Gjermanisë në sferat e transportit dhe ndërtimit u vu në pah nga Ministri i transportit, ndërtimit dhe zhvillimit urban të RFGJ Peter Ramsauer.
Rezervat e zbuluara të Rusisë do të mjaftojnë për nxjerrjen e naftës edhe për 25 vjet, ato të gazit për 70 vjet, deklaroi Ministri i burimeve natyrore dhe ekologjisë Juri Trutniev.
  Çmimi i grurit në tregjet botërore po vjen duke u shtrenjtuar çdo ditë e më shumë për shkak të kushteve të disfavorshme të motit në Rusi, Kazakistan dhe Kanada.
  Çmimi i grurit në tregjet botërore po vjen duke u rritur proporcionalisht me ndryshimin anomal të treguesve klimatikë në vendet prodhuese të kësaj kulture.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
5
6
8
10
11
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
28
30
31