×
Ekonomia 14 korrik 2010
Në forumin "Dialogu peterburgas" në Ekaterinburg u diskutuan mundësitë e pjesëmarrjes së Gjermanisë në modernizimin e ekonomisë ruse.
Deficit drithërash dhe buke në lidhje me thatësirën që po mban në një sërë rajonesh të vendit në Rusi "nuk duhet të ketë".
Kryeministrja e re e Sllovakisë Iveta Radiova nuk dëshiron që vendi i saj të marrë pjesë në dhënien e ndihmës financiare Greqisë, e cila po përjeton aktualisht një krizë shumë të mprehtë financiaro-ekonomike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
5
6
8
10
11
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
28
30
31