×
Ekonomia 31 maj 2010
Ekonomisë ruse do ti duhet jo më pak se 2-3 vite për daljen në treguesit ekonomikë të parakrizës, deklaroi Kryeministri Vladimir Putin.
  Gjatë rrugës së vet të modernizimit të ekonomisë Rusia nuk ka aspak ndër mend të ignorojë tekonologjitë dhe përpunimet perëndimore.
Rusia mund të hyjë në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT)
Problemet me buxhetin shtetëror të një sërë vendesh të zonë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
22
23
25
29
30