×
Ekonomia 28 maj 2010
Modernizimi i ekonomisë ruse do të realizohet me sukse "vetëm se ai duhet kryer shpejt dhe me cilësi". Për këtë deklaroi Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev në takimin e zhvilluar me aktivin e partisë "Rusia Unike".
Çështjet e rritjes së efektivitetit dhe forcimi i rolit të Organizatës së
Zhvlerësim të euros nuk do të ketë. Eurozona do të qëndroj
  Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediv shprehet i bindur me suksesin e kursit të modernizimit të shoqërisë dhe ekonomisë ruse, sepse Rusia nuk ka mundësi tjetër për ecjen përpara.
Mbështetja shtetërore suplementare për biznesin e vogël dhe të mesëm këtë vit do të përbëjë 6 miliardë rubla, deklaroi Vladimir Putin.
Kryeqyteti i Kubanit-Krasnodari për të tretin vit radhasi zuri vendin e parë në rejtingun e qyteteve më të mira për zhvillimin e biznesit në Rusi. Të tilla janë përfundimet e ekspertëve të revistës ekonomike amerikane "Forbes".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
22
23
25
29
30