×
Ekonomia 26 maj 2010
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev mendon, se pas krizës financiare të viteve 2008-2009, drejt problemeve ekonomike duhet ecur, duke u bazuar jo vetëm në "pragmatizmin e zhveshur ekonomik, por duke studjuar mirë bashkëveprimin midis kulturës, moralit dhe zhvillimit ekonomik".
  Ndërhyrja urgjente e shteteve në çështjet e një prej bankave më
Këshilli i Federatës-Dhoma e lartë e parlamentit-ratifikoi Kodin doganor, i cili themelon dokumentin e Bashkimit Doganor midis Federatës Ruse, Bjellorusisë dhe Kazakistanit.
  Agjencia ndërkombëtare analitike njofton për rënien rekord të nxjerrjes së gazit-vitin e kaluar ajo u shkurtua pothuajse me 3.5%. Ky është rezultati më i keq i marrë gjatë disa dhjetra viteve të fundit.
Italia bëri publike masat e rrepta të ekonomisë. Plani i kabinetit të Silvio Berlusconit supozon që në vitet 2011-2012 të kursehen 24 milionë euro si rezulat i kryerjes së reformave në sferën buxhetore, e cila presupozon shkurtimin e rrogave dhe shkarkimin nga puna.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
22
23
25
29
30