×
Ekonomia 21 maj 2010
Gazsjellësit "South Stream", "Nabucco" dhe "Nord Stream" janë të
Rusia është e interesuar për forcimin e Bashkësisë së Shteteve të Pavarura (BSHP), zgjerimin e partneritetit në të gjitha sferat, deklaroi Kryeministri Vladimir Putin në mbledhjen e Këshillit të qeverive të vendeve të BSHP në Shën peterburg.
"Gazprom" mendon, se kompanitë europiane, të cilat ngulin këmbë për
Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin del për zgjerimin e Bashkimit Doganor, në të cilin hyjnë Rusia, Bjellorusia dhe Kazakistani.
  Më 21 maj në Bruksel u hap Konferenca Ndërkombëtare "Dialogu energjetik:Rusi-BE. Aspekti i gazit". Duhet thënë, se kjo tashmë është konferenca e pestë e radhës, e cila zhvillohet me iniciativë të Shoqërisë Ruse të Gazit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
22
23
25
29
30