×
Ekonomia 17 maj 2010
Mundësitë e zgjerimit të bashkëpunimit të kompanive finlandeze me rajonet e jugut të Rusisë i përcakton akcioni treditor "Ditët e Finlandës", që startoi në Rostov mbi lumin Don.
  Në luftën për ruajtjen e zonës së euros si dhe vetë Bashkimit Europian, në tërësi, Komisioni Europian vendosi, me sa duket nga të gjitha, të kalojë nga fjalët tek veprat.
BE nuk mundi ta frenojë dot krizën e rëndë financiare q
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
22
23
25
29
30