×
Ekonomia 13 maj 2010
  Komisari për ekonominë dhe financat i BE Olli Rehn deklaroi mbi projekt ligjin e ri, i cili destinohet të bëhet fre (mbledhje rripash) për shkelësit e disiplinës buxhetore.
Presidenti rus Dimitri Medvediev dha urdhër për përcaktimin në vitin 2010 të shumës prej 1 miliardë rublash pesë organizatave jo komerciale dhe jo qeveritare, njoftoi site i Kryetarit të shtetit.
Takimi i parë në kuadrin e dialogut të ri financiar ruso-amerikan u zhvillua në Ministrinë e financave të SHBA-s. Atje u diskutuan perspektivat e ekonomisë globale, qëndrimi ndaj planifikimit buxhetoro-financiar, reagimi i çdo vendi ndaj krizës financiare, politika tatimore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
22
23
25
29
30