×
Ekonomia 24 mars 2010
Sukseset e arritura këto kohët e fundit nga koncerni gjerman i nxjerrjes së naftës Wintershall, "në një shkallë të lartë shpjegohen edhe me partneritetin e tij me "Gazpromi"-in, mendon Kryetari i udhëheqjes së koncernit Rainer Seele.
Komisioni Europian mendon, se ndihmë financiare Greqisë së mbytur në borxhe duhet ti japin partnerët e eurozonës dhe jo Fondi Monetar Ndërkombëtar. Për këtë deklaroi Komisari europian për politikën ekonomike dhe monetare Olli Rehn, njofton Agjencia informative RIA Lajmet.
Kompania ruse e naftës "Llukoil" doli nga projekti i përvetësimit të vendburimit Anaran në jug-perëndim të Iranit.
Problemi grek akoma nuk po gjen zgjidhje megjithëse, padyshim, që në samitin e 25 marsit që do të zhvillohet në Bruksel, variantet e ndihmës për këtë vend do të bëhen publike.
Ndihma zyrtare e përcaktuar nga Rusia për vendet në zhvillim kap shifrën
Koncerni "Gazprom" shprehet i shqetësuar me mossigurimin e rezervave të mjaftueshme të gazit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
4
5
6
7
8
11
13
14
20
21
27
28
29
30
31