×
Ekonomia 23 mars 2010
Qeveria e Federatës Ruse për vitin 2010 do ti japë një ndihmë suplementare biznesit të vogël prej 13 miliardë rublash.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev mendon, se për krijimin e "Luginës Silikone" ruse në Skolkovo të periferive të Moskës janë të interesuara jo vetëm strukturat shtetërore, por në radhë të parë vetë biznesi.
Vëllimi i nxjerrjes së naftës në rajonin e Detit Kaspik aty nga viti 2020 do të rritet deri në nivelin rreth 200 milionë tonë në vit, kurse i gazit gati 270 miliardë metra kub.
  Kriza i detyroi rusët të reduktojnë përdorimin e produkteve, gjë kjo që minoi potencialin e rritjes së industrisë ushqimore.
  Në Moskë u hap Forumi i III-të energjetik Kaspik. Problemet e dialogut energjetik ndë
Efektiviteti energjetik në Kompleksin Energjetik dhe të Lëndëve djegëse dhe do të jetë tema kryesore e mbledhjes së komisionit për modernizimin e ekonomisë, e cila do të zhvillohet sot nga Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev në Hanti-Mansijsk.
Presidenti i Ukrainës Viktor Janukoviç po ndërmerr përpjekje për
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
4
5
6
7
8
11
13
14
20
21
27
28
29
30
31