×
Ekonomia 22 mars 2010
Ndërmarrja e parë ruse për prodhimin e LED-s (diodes-emiting) do të fillojë punë në Shën Peterburg aty nga mesi i vitit, njoftoi Kreu i korporatës shtetërore "Rosnanotehnologii" Anatoli Çubajs.
  Në kuadrin e Biznes forumit të Balltikut, që po mbahet në Shën
Greqia ka nevojë për "një paketë mbështetjeje të kombinuar", deklaroi në vigjilje Sekretari i Përgjithshëm i Organizatës për bashkëpunimin ekonomik dhe zhvillimin Angel Gurria.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
4
5
6
7
8
11
13
14
20
21
27
28
29
30
31