×
Ekonomia 4 mars 2010
Në Athinë rreth 200 veta hynë me forcë në ndërtesën e Ministrisë së financave të Greqisë dhe kanë marrë nën kontroll një pjesë të ambjenteve të saj.
Industria ruse e automobilave po i kapërcen pasojat e krizës që këtë vit, kurse zhvillimi i aftësisë konkurruese të industrisë së prodhimit të tyre do të fillojë aty nga viti 2015.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
4
5
6
7
8
11
13
14
20
21
27
28
29
30
31