×
Ekonomia 3 mars 2010
Qeveria e Federatës Ruse miratoi projektin e ndërtimit të uzinës pë
  Në negociatat në Paris Dimitri Medevediev dhe Nikola Sarkozi midis shumë temave të tjera diskutuan edhe ecurinë e përgatitjes së samitit të "G-20" dhe "G-8".
  BE mund të mbështesë ndërtimin e gazsjellësit "South Stream" ("Rryma Jugore"), por prioritar për të mbetet megjithatë realizimi i projektit "Nabucco".
  Këtë vit për zhvillimin e shkencës, arsimin e lartë, projektet inovative dhe programet profilore federale do të përcaktohet 10% e buxhetit rus ose 1 trilionë rubla, deklaroi Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
4
5
6
7
8
11
13
14
20
21
27
28
29
30
31