×
Ekonomia 2 mars 2010
  Siç shkruan gazeta "Vremia novostei" , ndërkohë që udhëheqë
 Bashkëpunimi ekonomik si bazë e marrëdhënieve të forta të
Presidentët e Rusisë dhe Francës diskutuan iniciativën "Partneriteti për modernizimin në Rusi", deklaroi Presidenti i Federatës Ruse (FR) Dimitri Medvediev në takimin me përfaqësuesit e biznes qarqeve të të dy vendeve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
4
5
6
7
8
11
13
14
20
21
27
28
29
30
31