×
Ekonomia 22 tetor 2009
Kryeministrat e Rusisë, Italisë dhe Turqisë zhvilluan të enjten një diskutim mjaft të suksesshëm në lidhje me perspektivat e tre projekteve më të rëndësishme energjetike.
Me iniciativën e përbashkët të Dhomës Tregtaro-Industriale të Federatës Ruse dhe Bashkimit të industrialistëve dhe sipërmarrësve të Rusisë u zhvillua konferenca me temë “Shëndoshja financiare dhe falimentimi në kushtet e krizës.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31