×
Ekonomia Tetor 2009
Koncerni rus “Gazprom” është i gatshëm të kënaqë në mënyrë operative kërkesat në rritje për gaz natyror.
Kryeministrat e Rusisë, Italisë dhe Turqisë zhvilluan të enjten një diskutim mjaft të suksesshëm në lidhje me perspektivat e tre projekteve më të rëndësishme energjetike.
Me iniciativën e përbashkët të Dhomës Tregtaro-Industriale të Federatës Ruse dhe Bashkimit të industrialistëve dhe sipërmarrësve të Rusisë u zhvillua konferenca me temë “Shëndoshja financiare dhe falimentimi në kushtet e krizës.
Rusia planifikon të hyjë në radhët e liderëve botërorë për eksportin e gazit natyror të lëngëzuar.
Moska është e gatshme ti japë deri në 1 miliardë dollarë kredi Serbisë dhe Bullgarisë. Për këtë deklaroi Ministri i financave Aleksei Kudrin në sesionin e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore në Stamboll.
Sot është dita e parë e punës së Kongresit Botëror të Gazit në Buenos-Aires. Delegacionin nga Rusia e udhëheq Zëdhënësi i Dumës Shtetërore, Presidenti i Shoqërisë Ruse të Gazit Valeri Jazev.
Thjeshtësimi i mekanizmit të punës me kompanitë e huaja — i tillë është vendimi i marrë nga komisioni qeveritar për ushtrimin e kontrollit ndaj realizimit të investimeve të huaja në Rusi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31