×
Ekonomia 28 shtator 2009
Konsumatorët më të mëdhenj të gazit rus në Europë, në radhë të parë Gjermania, Italia dhe Turqia, këtë vit nuk zgjedhin vëllimet minimale, të parashikuara në kontratat përkatëse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2009
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30