×
Ekonomia Shtator 2009
Me afrimin e periudhës së ftohjes së motit në Europë filluan sërish debatet dhe diskutimet në lidhje sigurinë energjetike në kontinent.
Konsumatorët më të mëdhenj të gazit rus në Europë, në radhë të parë Gjermania, Italia dhe Turqia, këtë vit nuk zgjedhin vëllimet minimale, të parashikuara në kontratat përkatëse.
Ministrat e financave dhe kryetarët e bankave qendrore të vendeve të “G-20 po fillojnë të premten takimin e tyre 2 ditor në Londër.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2009
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30