×
Ekonomia 27 gusht 2009
30 milionë tonë naftë dhe rreth 370 miliardë metra kub gaz në vit, të tillë janë treguesit që do të kapë eksporti rus aty nga viti 2030.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2009
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31