×
Ekonomia 26 maj 2009
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev e quan diversifikimin e ekonomisë ruse detyrën më të rëndësishme të Rusisë.
Mbi rrezikun kërcënues të minimit të furnizimeve të gazit rus i paralajmëruan liderët e BE në fund të javës së kaluar Presidenti Dimitri Medvediev dhe Kryeministri Vladimir Putin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2009
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31