×
Ekonomia 21 maj 2009
Bashkëveprimi i Rusisë dhe BE për kapërcimin e krizës financiaro-ekonomike globale është pika kryesore e rendit të ditës së samitit “Rusi-BE në Habarovsk. Për këtë deklaroi Ndihmësi i Presidentit të Rusisë Sergei Prihodko.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2009
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31