×
Ekonomia 14 maj 2009
Konferenca ndërkombëtare kushtuar dialogut energjetik të Rusisë dhe BE do të zhvillohet më 19 maj në Berlin. Në të do të marrin pjesë 500 përfaqësues të biznesit energjetik evropian, 100 prej të cilëve nga Rusia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2009
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31