×
Kulturë 28 tetor 2013

Në Britaninë e Madhe filloi puna për vënien në skenë të dramës "Richard III" të William Shakespeare. 

Këngëtari, kitaristi dhe kompozitori amerikan Lou Reed ndërroi jetë në moshën 71-vjeçare. Reed, karriera muzikore e të cilit zgjati plot 5 dekada, pati një ndikim të thellë në zhvillimin e muzikës rock.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
5
6
7
8
11
12
13
14
16
19
20
21
22
23
25
26
27
29
30
31