×
Kulturë 25 maj 2012
U përcaktuan të gjithë finalistët e konkursit kryesor të këngës në Evropë. Në prag, në mbrëmje në Baku u zhvillua gjysmëfinalja e dytë e “Eurovision - 2012”. Rezultatet e tij për shumë njerëz ishin befasuese dhe skandaloze. Në finale nuk kaloi një nga favoritët - këngëtari gjeorgjian. Por mundën të futen Bosnjë-Hercegovina dhe Maqedonia, gjë që askush nuk mund të kishte imagjinuar. Finalistet e tjera janë: Lituania, Ukraina, Serbia, Suedia, Norvegjia, Estonia, Malta dhe Turqia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
18
19
20
26
28
29
30
31