×
Kulturë 24 maj 2012
Për "Gjyshet e Buranivit" (Buranovskye Babushki) që interpretuan për Rusinë në konkursin “Eurovision 2012” po bëjnë tifozllëk në të gjithë vendin.
Në Rusi sot kremtojmë Ditën e shkrimit dhe kulturës sllave. Festa është organizuar në kujtim të vëllezërve shenjtorë Kirill dhe Mefodi. Në shekullin IX këta fanatikë të krishterë krijuan alfabetin e parë sllav.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
18
19
20
26
28
29
30
31