×
Kulturë Qershor 2011
Në festivalin ndërkombëtar “Intermuze-2011”, që u hap më 3 qershor në Moskë, do të marrin pjesë më shumë se 170 muzenj nga Rusia, Europa dhe Korea e Jugut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
22
25
26
27
28
29
30