×
Kulturë 4 mars 2011
Organizata bamirëse britanike “Filmclub”, që njeh nxënësit me repertuarin bot
Ekspozita grafike e Salvador Dali “Mesazh i shenjtë” u hap në Saratov. Ekspozita zhvillohet në kuadrin e vitit të shkëmbimit të ndërsjelltë kulturor Rusi-Spanjë. Në të janë paraqitur 105 punë grafike.
Ekspozita “Maleviç dhe trashëgimia amerikane”, që tregon ndikimin e artistit rus tek piktorët në SHBA-s, u hap në New York.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
2
4
5
6
7
8
9
10
12
13
16
17
19
20
21
23
24
25
26
27
29
30
31