×
Kulturë 19 janar 2011
Projekti “Premierat e Teatrit Mariinsk në Moskë” do të zhvillohet në janar dhe
Filmi i Aleksandër Mindadze “Të shtunën” hyri në programin e konkursit të Festivalit Kinematografik Ndërkombëtar të Berlinit për vitin 2011. Kjo punë është rezultat i bashkëpunimit ruso-gjermano-ukrainas.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31