×
Kulturë 12 janar 2011
Raimonds Pauls është kompozitor sovjetik dhe letonez, Artist i Popullit i Bashkimit Sovjetik, Doktor nderi i Akademis
Filmi i shkurtër “Shans” i regjizores ruse Sonia Karpuninaja fitoi çmimin kryesor Veza e Artë. Festivali ndërkombëtar i përvitshëm i kinematografisë “Kustendorf”, është themeluar nga regjizori dhe muzikanti i famshëm serb Emir Kusturica në vitin 2008.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31