×
Kulturë 4 janar 2011
Në vitin që sapo hyri, në muajin maj, do të mbushen plot 120 vjet nga
Vitin e kaluar koleksioni i Muzeut Ermitazh u plotësua me vepra të rralla arti, sende të gjetura gjatë gërmimeve arkeologjike dhe zbulimin e papritur të pikasur në muret e vetë muzeut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31