×
Kulturë 23 korrik 2010
  Bardi legjendar dhe aktori i njohur rus Vladimir Visockij u nda nga jeta 30 vjet më parë (më 25 korrik).
Festivali ndërkombëtar i këngës autoriale dedikuar kujtimit të Vladimir Visockit po hapet në qytetin rus Vollgograd. Në të marrin pjesë 150 bardë nga Rusia, vendet e Bashkësisë së Shteteve të Pavarura si dhe muzikantë nga Gjermania, SHBA, India dhe Kenia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
2
4
7
8
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31