×
Kulturë 22 korrik 2010
  23 spektakle premiera sipas motiveve të veprave të Çehovit dhe mbi Çehovin - në këtë mënyrë e kremtoi Moska teatrale 150 vjetorin e ditëlindjes së shkrimtarit dhe dramaturgut të madh rus Anton Çehov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
2
4
7
8
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31