×
Kulturë 25 maj 2010
Në Moskë do të hapet Festivali i 9-të Ndërkombëtar Teatral me emër të Çehovit. Ai do të zhvillohet për nder të 150 vjetorit jubilar të dramaturgut të madh dhe do të zgjasë më shumë se dy muaj.
Kolektivi muzikor rus i Pjotër Naliçin-it do të marrë pjesë në luftën për vendin e parë në konkursin ndërkombëtar "Eurovision 2010" me këngën "Lost and Forgotten" (I humbur dhe i harruar).
  "Në qoftë se ne do të fitojmë në Oslo, unë do
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
6
8
9
10
11
15
16
17
22
23
24
26
27
29
31