×
Kulturë 20 maj 2010
  "Unë jam i gatshëm ti jap Peterburgut gjithçka që kam" - ky është mesazh dashurie drejtuar këtij qyteti nga skenaristi i famshëm italian, shkrimtari, poeti, piktori dhe skulptori Tonino Guerra.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
6
8
9
10
11
15
16
17
22
23
24
26
27
29
31