×
Kulturë 17 maj 2010
Në Festivalin e 63-të të Kannës u bë prezantimi i programit "Në fokus-kinemaja e re ruse". Në këtë prezantim u paraqitën 10 filma dhe projekte të rinj të kinematografisë ruse.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev u drejtoi një mesazh përshëndetjeje pjesëmarrësve dhe mysafirëve të ceremonisë së inagurimit të Olimpiadës Kulturore Soçi-2014.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
6
8
9
10
11
15
16
17
22
23
24
26
27
29
31