×
Kulturë 13 maj 2010
  Metroja e Moskës, e cila me të drejtë të plotë ka merituar lavdinë e më të bukurës në botë, më 15 maj mbush plot 75 vjet. Metroja është transporti kryesor dhe më i sigurt i kryeqytetit rus.
Produktet më të mira tipografike nga 34 vende të ndryshme janë paraqitur në Panairin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
6
8
9
10
11
15
16
17
22
23
24
26
27
29
31