×
Kulturë 30 mars 2010
Çmimi "Liberty-2010" për kontributin e dhënë në zhvillimin e lidhjeve kulturore midis Federatës Ruse dhe SHBA-s iu dorëzua mbrëmë në New York kërcimtarit dhe koreografit të famshëm rus Vladimir Vasiljev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
20
21
22
23
25
27
28
29
30