×
Kulturë 24 mars 2010
  "Të mos provohet, të mos konfirmohet, të mos nënvizohet asgjë - thjesht të përfshihet, të fiksohet një copëz realiteti. Gjërat dhe njerëzit flasin vetë për veten.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
20
21
22
23
25
27
28
29
30