×
Kulturë 1 mars 2010
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev do të hapë në Paris ekspozitën «Святая Русь» ("Rusia e Shenjtë"), e cila do ti japë zyrtarisht start Vitit të Rusisë në Francë dhe Vitit të Francës në Rusi.
Muzikanti i ri rus, laureat i konkurseve më prestigjoze, Konstantin Vollostnov hap festivalin e X ndërkombëtar të organos në Moskë. Detyrë kryesore e këtij festivali është qëllimi iluminist, kulturor.
Hapja e Vitit të ndërsjelltë të Rusisë në Francë dhe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
20
21
22
23
25
27
28
29
30