×
Kulturë Tetor 2009
Sot, në Ditën Botërore të Filmit multiplikativ (animated cartoon), në Moskë u hap “Festivali i Madh Ndërkombëtar i filmave multiplikativë”.
Shumë femra komfirmojnë se ilaçi më i mirë kundër depresionit t
Konkursit muzikor “Eurovision” së shpejti mund ti duket një konkurrent krijues artistik: ai do të quhet “Intervision”, ndërsa do të debutojnë në të interpretues nga Rusia, Kazakistani, Kina, Kirgizia, Uzbekistani dhe Taxhikistani.
Në Shën Peterburg me shfaqjen e trupës së Baletit të Hamburgut nën drejtimin e John Neumeier u hap Festivali Ndërkombëtar i Arteve “Diagiliev. Postskriptum”.
“Unë gjatë dasmës sime ndërrova disa herë fustanet: i pari ishte
Që nga viti 1975, 1 tetori në kalendarin kulturor hyri si Dita Ndërkombëtare e Muzikës. Iniciator i kremtimit të kësaj date të shënuar u bë në kohën e vet Dimitri Shostakoviç.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31