×
Kulturë Shtator 2009
Me një mbrëmje solemne dhe hapjen e katër ekspozitave u shënua programi i sotëm i festivalit me përmasa të gjera kushtuar 200 vjetorit që nga dita e lindjes së Nikollai Gogolit.
Jo ekzotikë kombëtare, por art aktual, jo “pluhur muzeumesh”, por këmbim i
ubileu 90 vjeçar i Institutit Shtetëror rus të Kinematografisë (ВГИК) kremtohet më 1 shtator.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2009
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30