Kontaktoni me ne:

Russia, 115326, Mosсow, Pyatnitskaya st., 25, bild.1

Radiokompania "Zëri i Rusisë"

tel. +7 (495) 950-67-14

e-mail: post_al@ruvr.ru  

Me propozimet dhe ofertat për përhapjen e programeve të Radiokompanisë “Zëri i Rusisë” drejtohuni në këtë adresë: distribution@ruvr.ru