×

E pabesueshme, por është fakt! Askush nga kompozitorët me famë botërore nuk ka shkruar qoftë dhe një rresht në nder të Betejës së Kombeve. Ndërkohë që fjalë nuk bëhet për ndonjë fakt mediokër historik!

Beteja e Kombeve është beteja më e madhe në periudhën e luftërave të Napoleonit dhe në historinë botërore deri në fillimin e Luftës së Parë Botërore (16-19 tetor i vitit 1813)