×
Shqipëria 14 janar 2011
Nënkryeministri dhe Ministri i ekonomisë i Shqipërisë Ilir Meta të premten dha dorëheqjen e vet pas bërjes publike në televizionin vendas të materialeve kompromentuese dhe akuzave për korrupsion që i pasuan ato, njofton Agjencia informative shqiptare ATA.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
29
30
31