Sot fillon gjithashtu edhe turneu personal i patinatorëve. Të parët në pistën e akullt do të dalin çiftet e patinazhit sportiv, të cilët do t’i paraqesin gjyqtarëve programin e tyre të shkurtër. Po vazhdojnë ndeshjet e hokejit për femra dhe ato të Curlingut midis meshkujve dhe femrave.